Happy
New things

Dat het leven soms raar kan lopen, weten we inmiddels allemaal wel, maar dat er op mijn pad nu zoveel leuke dingen kwamen had ik nooit verwacht! Maar het was zeer welkom en ben er enorm blij mee!

Laat ik maar even bij het begin beginnen, vorig jaar in de zomer kreeg ik het nieuws dat ik mijn auto Barry helaas moest inleveren. Dit zorgde voor even spannende tijden omdat ik snel opzoek moest naar nieuw vervoer. Gelukkig kon ik via NOC*NSF een auto leasen, al moest ik hiervoor nog wel even geduld hebben aangezien er een grote wachtlijst was. Tot die tijd kon ik alsnog blijven rijden in Barry zodat ik wel gewoon naar mijn trainingen kon!

 

In die tussentijd was ik ook opzoek naar een eigen appartementje, ik had wel een kamertje op Papendal waar ik doordeweeks kon verblijven maar ik wilde liever iets voor mezelf en ik wilde ook heel graag een keuken! Na flink zoeken kwam ik ineens de advertentie tegen voor een appartement in Doorwerth, dit zag ik echt heel erg zitten en reageerde meteen! Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik daarna uitgenodigd zou worden voor een bezichtiging, aangezien er heel veel mensen op dit moment een appartement zoeken. Maar ik had geluk, ik werd uitgenodigd!

 

Voor mijn bezichtiging had ik alvast wat papieren verzameld zodat ik na de bezichtiging gelijk kon reageren dat ik hem wilde, wat ik niet had verwacht was dat ik de dag erna al meteen bericht kreeg dat het appartementje van mij was! Hoe gek kan het dan lopen? Binnen 24 uur heb je ineens een appartement! Wel was er nog veel te regelen, de woning was niet in een hele goede staat dus nadat ik 2 weken later de sleutel kreeg kon het klussen beginnen!

Wat ik ook niet had verwacht was dat ik ineens bericht zou krijgen over mijn nieuwe auto, er was er 1 beschikbaar, en of ik nog interesse had! Natuurlijk had ik interesse en zo had ik ineens een appartement en mijn nieuwe auto werd aangepast zodat ik die snel kon gaan rijden! De weken erna waren even behoorlijk wat chaos omdat het best een uitdaging was met spullen aanschaffen omdat de winkels dicht waren vanwege het coronavirus.

Maar nu zit ik hier dan trots in mijn eerste echte appartement deze blog te schrijven, uitkijkend op de parkeerplaats waar ik mijn nieuwe auto Harry zie shinen in de zon!

Ook belooft dit veel goeds voor later, mijn jaar 2021 is een stuk beter begonnen dan het jaar 2020) en ik begin ook nu steeds meer vertrouwen te krijgen dat alles weer goed komt! En dit bewijst ook maar weer dat je moet genieten van de dingen die op je pad komen. Zoals eerder gezegd; ‘Expect Nothing, Appreciate everything’.

Groetjes Lindsay

LEAVE A REPLY

nl_NLDutch