Expect nothing,
appreciate everything…

Deze tekst kwam ik tegen op een shirt en hierdoor werd ik er weer aan herinnert hoe waardevol deze tekst is. Vooral omdat wij leven in een onzekere tijd vanwege het coronavirus.

Het is al een paar maanden geleden toen heel Nederland geadviseerd werd om zoveel mogelijk thuis te blijven. We mochten helaas niet meer trainen op Papendal en onze creativiteit werd op de proef gesteld door zo goed mogelijk thuis te trainen! Het waren best rare en uitdagende tijden en het was niet altijd even leuk. Ook had ik op dat moment weinig opdrachten vanuit mijn freelance werk waardoor het leven toch een beetje stil stond, ik denk dat velen dit wel zullen herkennen. Maar door de quote ‘Expect nothing, appreciate everything’ kreeg ik een positieve boost en leerde ik de pluspunten in te zien van het thuis zitten.

Zo vind ik persoonlijk dat wij als mens zoveel sterker zijn geworden. Samen vechten wij tegen het virus en doen er alles aan om onze dierbaren te beschermen. Daarnaast hebben wij zoveel geluk dat wij in een digitale tijd leven, hierdoor werd het een stuk makkelijker om contact te houden met familie en vrienden waardoor het allemaal iets beter vol te houden was.

Verder had ik ook tijd om activiteiten te ondernemen waar ik anders niet snel aan toe was gekomen. Zo heb ik nu 2 cursussen voltooid en heb ik na vier jaar mijn tattoo ontwerp kunnen afronden! Inmiddels heb ik deze tattoo ook al kunnen zetten, lees hier meer over het ontwerp en realisatie van mijn tattoo!

Hoewel dit virus veel problemen en verlies met zich meebrengt, geloof ik dat het ook positieve dingen heeft gebracht en dat zal ik voor altijd blijven koesteren. De tijd vliegt voorbij, dus wil ik van elk moment hebben genoten. Ondanks dat het pad niet altijd makkelijk is of zal zijn. Vanaf nu wil ik wel controle hebben over mijn eigen geluk, en als het even niet te vinden is dan ga ik opzoek naar wat mij gelukkig maakt!

We moeten met z’n allen nog even sterk blijven en volhouden! En probeer te genieten van de goede dingen die op je af komen, al zijn ze maar heel klein.

Groetjes Lindsay

LEAVE A REPLY

nl_NLDutch