About

Dus je wilt meer weten over mij? Laat ik dan maar eens wat meer vertellen.

Naast het basketballen en mijn werk, heb ik een passie voor reizen. Ik vind het bijzonder om verschillende culturen te zien en hoe mensen in andere landen leven. Dankzij het basketballen kom ik in veel landen voor trainingsstages, dan zie ik niet veel van het land maar je proeft wel de sfeer van de mensen en de culturen en dat vind ik prachtig om te zien.

Daarnaast heb ik ook nog een andere hobby, zo vind ik het erg leuk om naar concerten te gaan, het geeft mij een ontzettende adrenaline kick als ik de artiesten live hoor zingen en de sensaties eromheen. Het muziekgenre die ik het leukste vind is punk/rock, genieten zo’n gitaarsolo voordat het nummer begint!

Iets wat nu ook wel als hobby kan zien is het kopen van Dr. Martens, een schoenmerk die ik echt heel gaaf vind, omdat ze allemaal heel divers zijn en net wat anders dan anders. Benieuwd naar het aantal paar? Houd dan de teller hieronder in de gaten!

Tot slot kan je mij ook altijd blij maken met een kop thee, dus wanneer je samen wilt sparren voor een opdracht, trakteer ik je graag op een kopje thee!

VIEW MY WORK

5

CLIENTS

5

GOLDEN MEDALS

17

VISITED COUNTRIES

31

DR MARTENS

THIS IS ME

DESIGNER

You ask, I deliver

TRAVEL

World explorder

BASKETBALL

Dutch basketball player #5

MUSIC

Let's Rock!

BLOG

Follow my adventures

SMILE

Enjoy life

INDESIGN

95%

PHOTOSHOP

80%

ILLUSTRATOR

85%

AFTER EFFECTS

80%

MY ADVENTURES

Wil je graag meer lezen over mijn avonturen die ik mee maak en alles volgen over mijn ‘Road to Tokyo’? Volg dan mijn blog!

 

Via deze blog wil ik een kijkje geven in mijn leven, met name mijn Road to Tokyo. Nieuwsgierig naar wat ik schrijf? Neem dan snel een kijkje!

Read more
Quote_sometimes you've gotta fall before you fly with feather part of logo
nl_NLDutch